Kies zelf mee via de VTM-app!

Dit seizoen kan je meespelen met 'The Voice Kids' dankzij de VTM-app. We geven een klein woordje uitleg om het allemaal wat makkelijker te maken. 

Waar vind ik de app?

De app van 'The Voice Kids' maakt deel uit van de VTM-App. Download of update dus de VTM-app en dan kan je van hartenlust meespelen. De VTM-app is beschikbaar voor Android via de Google Play-store, of voor iOS via de iTunes-appstore.

 Wat kan ik er allemaal mee doen?

Welke coach past er het beste bij een kandidaat? Met de app van 'The Voice Kids' kan je live meespelen tijdens de uitzendingen. Telkens wanneer er een kandidaat aan de beurt is, kan jij kiezen bij welke coach hij of zij het beste zou passen. Dit heeft natuurlijk geen invloed op het resultaat op tv want daar beslissen de coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en K3 voor wie ze omdraaien. Je krijgt in de app wel te zien hoe de rest van Vlaanderen over de kandidaat zou beslissen. 

Heb jij iets van de uitzending gemist, of wil je een fragment herbekijken? Dan kan je via de app ook alle videofragmenten uit de aflevering herbeleven, aangevuld met de leukste backstagevideo's!