Flore verovert meteen alle hartjes

12/09/2014 - 21:25

Flore doet Natalia wegdromen. Ze brengt namelijk het liedje ‘Hopelessly Devoted To You’, een liedje dat Natalia zo’n zestien jaar geleden – nog voor haar succesvolle carrière begon – heeft gezongen in een kleine studiosessie die ze cadeau had gekregen van haar papa.

Ontdek meer over The Voice Kids

Nieuwe fragmenten

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

The Voice Kids Extra

In The Voice Kids Extra proberen Lennart, Sarah, Anneleen en Kamilla alles te weten te komen over de kandidaten van The Voice Kids. Lennart verrast elke week een kandidaat op school, Sarah leert de kandidaten supercoole musical.ly's te maken, Anneleen daagt de kandidaten uit tot Let's Sing battles en Kamilla zingt liedjes met de kandidaten in de hangmat. Fun verzekerd!

Coaches

Extra