Gert De Mangeleer

Zijn moeder lepelde Gert het woord ‘lekker’ met de paplepel in. Al van kleinsaf aan is Gert gepassioneerd door alles wat met kokerellen te maken heeft. Na zijn studies aan Ter Groene Poorte in Brugge, ging Gert in opleiding bij ’t Molentje in Zeebrugge. 

Daar leerde hij het vak stampte later met sommelier Joachim Boudens het ondertussen met 3 sterren bekroonde Hertog Jan in Brugge uit de grond, waar hij de chef is en meer dan ooit bruist van de culinaire creativiteit. Op het televisiescherm was Gert het voorbije jaar te zien bij VTM in De Beste Hobbykok van Vlaanderen. 

Nu Gert met Bram de Beste Hobbykok heeft gevonden, kijkt hij er naar uit om zijn tanden in dit nieuwe programma te zetten: "Door het Hobbykok-avontuur heb ik absoluut de smaak te pakken om aan de slag te gaan met al het kooktalent dat hier in Vlaanderen te vinden is. ik heb dan ook enorm veel goesting om mijn team in The Taste culinair naar een hoger niveau te brengen. Ik kijk er alvast naar uit om de Nederlandse teams in te blikken."