Christine Van Imschoot

Foodblogger Christine houdt van lekker eten en van lekker koken. Ze houdt van de Italiaanse keuken, van verse look, het ontdekken van nieuwe smaken en het proberen van verrassende combinaties. En vooral: haar culinaire liefde wil ze delen met anderen. Elke dag opnieuw tovert ze voor haar gezin een voor- én hoofdgerecht op tafel en in het weekend vindt ze niets leuker dan vrienden te verwennen met lekker eten. Christine is volop bezig met koken: ze is foodblogger, heeft al een paar eigen kookboeken geschreven, geeft kookworkshops en koestert een grote droom om ooit een eigen kookprogramma te presenteren. In 2014 studeert ze af als kok aan Spermalie in Brugge en met The Taste hoopt ze nu alvast een paar deuren te openen in de culinaire wereld.

Haar bloemkoolcrème met kort gebakken zeeduivel in curryboter, warm gepekelde komkommer, Indische crumble, sinaasappeldressing, saffraanyoghurt en gekonfijte sinaasappelschil dat ze op een lepeltje presenteerde zette alvast 1 belangrijke deur open… die naar het team van Gert.