Speel mee met Hot or Not!

17/02/2017 - 15:27

Krijg jij maar niet genoeg van The Band? Dan is onze nieuwe applicatie ongetwijfeld iets voor jou! Welke kandidaten vind jij Hot? Of net helemaal Not? Laat van je horen in de VTM app!

P.s. Je kan in onze app ook steeds terecht voor de leukste fragmenten van The Band!

 


 

Waar vind ik de VTM app?

De app van The Band maakt deel uit van onze VTM app. Met andere woorden, het enige wat jij nog hoeft te doen: de VTM app downloaden... of updaten. Haast je, de volgende kandidaat staat al klaar! ;-) De VTM app is beschikbaar voor Android (via de Google Play-store) en voor iOS (via de iTunes-appstore).


Ontdek meer over The Band

Nieuwe fragmenten

Over The Band 2017

Stemmen die blenden. Zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek. Authentieke persoonlijkheden die dezelfde ambitie koesteren. En dat boys-only. Dat is The Band, de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep. Elke vrijdagavond spat het testosteron van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Kandidaten

Extra