Dit zijn de 6 finalisten van The Band!

31/03/2017 - 23:13

Na een zenuwslopende halve finale, waar we van maar liefst 3(!) kandidaten afscheid moesten nemen, zijn de 6 finalisten bekend! Publiekslievelingen Andy en Laurens werden door het publiek rechtstreeks naar de finale gestemd, de overige kandidaten moesten hun zangkunsten nog eens bewijzen met een solo. Jannes, Jelle en Lennart konden de jury overtuigen en krijgen een plaatsje in de finale.

Glen, Joost en Kai kwamen na hun zangprestaties in de gevarenzone terecht. Glen, die aan het begin van de aflevering al bijna de wedstrijd moest verlaten, werd door de jury naar huis gestuurd. Toen kwam het belangrijkste moment: wie gaat er nog door naar de finale? Joost of Kai? De meerderheid van de andere finalisten koos voor Joost.

Dus volgende week is het éindelijk zover: de nieuwe band wordt samengesteld! Jannes, Jelle, Andy, Laurens, Joost en Lennart geven voor de laatste keer het beste van zichzelf! Maar wie vormt de ideale band? 

Ontdek meer over The Band

Nieuwe fragmenten

Over The Band 2017

Stemmen die blenden. Zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek. Authentieke persoonlijkheden die dezelfde ambitie koesteren. En dat boys-only. Dat is The Band, de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep. Elke vrijdagavond spat het testosteron van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Kandidaten

Extra