Dit is Buurland!

07/04/2017 - 22:12

Het is gebeurd: Buurland, de nieuwe band, is gevormd! Lennart, Jelle, Jannes en Laurens hebben een plekje kunnen veroveren in deze nieuwe Nederlandstalige popgroep. De kijkers thuis konden kiezen uit 6 combinaties, die zelf samengesteld zijn door de kandidaten. Elke combi bracht een Nederlandstalig nummer en combi 2 haalde het meeste stemmen! Zij zongen het nummer 'Ik leef niet meer voor jou' van Marco Borsato.

Eerder in de show brachten de 6 finalisten een Nederlandstalige versie van 'Sky Full Of Stars' van Coldplay, vervolgens ook een mash up van 6 Nederlandse liedjes. 

Niet alleen de nieuwe popgroep is gevormd... Het werd ook meteen het debuut van de eerste single van Buurland! Jelle, Jannes, Lennart en Laurens zongen voor het eerst 'Fiks Mij', geschreven door muziekproducer Jeroen Swinnen. Hun muziekcarrière gaat nu écht van start en wij wensen hen heel veel succes toe, tot in het Sportpaleis ?!

Ontdek meer over The Band

Nieuwe fragmenten

Over The Band 2017

Stemmen die blenden. Zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek. Authentieke persoonlijkheden die dezelfde ambitie koesteren. En dat boys-only. Dat is The Band, de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep. Elke vrijdagavond spat het testosteron van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Kandidaten

Extra