Wil je NU een auditie van 'The Band' bijwonen? Bestel snel je tickets!

24/11/2016 - 11:00

Niels Destadsbader, Laura Tesoro en Jim Bakkum starten binnenkort hun zoektocht naar dé nieuwe Nederlandstalige popsensatie van de Lage Landen.

In heel Vlaanderen en Nederland zijn jongens zich op dit moment aan het voorbereiden op hun auditie. Ze zullen een 100-koppige publieksjury én een professionele jury moeten overtuigen met hun zangtalent.

Wil jij dit vanop de eerste rij meebeleven? Dat kan!

Op 24 november, 27 november, 28 november én 29 november tonen de jongens het beste van zichzelf met Nederlandstalige pophits van door de jaren heen. De opnames vinden plaats in de AED studios in Lint en jij kan voor hen komen supporteren!

BESTEL HIER JE GRATIS TICKETS!

Ontdek meer over The Band

Nieuwe fragmenten

Over The Band 2017

Stemmen die blenden. Zangers met een hart voor Nederlandstalige muziek. Authentieke persoonlijkheden die dezelfde ambitie koesteren. En dat boys-only. Dat is The Band, de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep. Elke vrijdagavond spat het testosteron van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Kandidaten

Extra