Telefacts Crime: Seizoen 6

17/10/2012 - 08:00

Woensdag 17 oktober - Het justitie- en opsporingsprogramma Telefacts Crime is bij vtm intussen aan zijn zesde tv-seizoen toe. De basisformule blijft ongewijzigd: spraakmakende reportages uit de wereld van politie en justitie, gekoppeld aan gedetailleerde opsporingsberichten.

Voor het nieuwe seizoen is er grondig geschaafd aan de vorm. De presentaties van Faroek Ozgunes gebeuren voortaan vanuit de studio om dichter op de actualiteit te kunnen aansluiten. Het aantal opsporingsberichten is fors uitgebreid. Nieuw is ook dat Telefacts Crime voortaan elke maand aandacht besteed aan een zogenaamde cold case, dat is een jarenoude moord of verdwijning die nog altijd niet is opgelost. Deze maand besteden we aandacht aan de moord op Tania Van Kerkhoven.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra