Rotverwende tienerdochters

15/08/2012 - 10:00

Donderdag 16 augustus - Tracey Jackson is geslaagd in het leven.  Ze is rijk, woont in een prachtig appartement in New York, is gelukkig getrouwd en heeft een fantastische job.  Ze ontzegt zichzelf en haar kinderen niets. 

Ze heeft één probleem; ze kan geen vat krijgen op haar 15-jarige verwende dochter Taylor. Het klikt niet tussen hen. Elke dag schreeuwende ruzies, slaande deuren en geen ouderlijk respect. Volgens moeder Tracey heeft haar dochter geen reden tot klagen.  Materieel komt Taylor niets tekort, ze krijgt alle kansen en  loopt school in één van de betere privéscholen van New York.

Moeder Tracy is het gedrag van haar tienerdochter beu en neemt haar mee naar Mumbai, een stad in Indië die in scherp contrast staat tot het rijke New York waar Taylor woont.  In Mumbai wil ze haar dochter confronteren met de harde realiteit van straatkinderen die elke dag opnieuw moeten knokken om te overleven.  Moeder Tracey hoopt zo haar dochter inzicht te doen krijgen in het bevoorrechte leven dat ze leidt en hoopt haar zo een andere realiteit te laten kennen en haar te wapenen voor haar verder leven.

 

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra