Reconstructie Verdwijning Kalmthout

14/04/2010 - 10:58

De politie vraagt, op verzoek van Onderzoeksrechter Bogaerts en de procureur des Konings van Antwerpen, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zijn nog steeds op zoek naar Monika Schöller-Gyüre, een vrouw uit Kalmthout die sinds 7 maart 2010 wordt vermist. Mevrouw Gyüre werd die zondagavond voor het laatst gezien toen ze ging slapen. Het was toen ongeveer half 11. De volgende ochtend kwam de vrouw niet opdagen op de afspraak bij de tandarts en later ook niet op haar werk in Mechelen.

Haar wagen, een opvallend rode BMW 118 D met nummerplaat THQ-734, werd slotvast teruggevonden aan de Rijnkaai in Antwerpen. Van de vrouw ontbreekt ieder spoor.

Monika Schöller-Gyüre, ook wel « Moni » genoemd, is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Ze heeft bruin-zwart golvend haar en blauwe ogen. Haar moedertaal is Hongaars, maar ze spreekt ook Nederlands, Engels, Russisch en Tsjechisch.

Hebt de vermiste vrouw nog gezien sinds zondagavond 7 maart of weet u waar ze verblijft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de speurders. Ook als u de wagen hebt gezien op het traject tussen Kalmthout en de parking aan de Rijnkaai in Antwerpen, willen de speurders dat graag weten. Misschien zag iemand de wagen toekomen. Hij stond immers geparkeerd in het midden van een grote openbare parking.

Elke tip, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het verder onderzoek. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119 of via opsporingen@politie.be.
Discretie wordt verzekerd.

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra