Reconstructie Verdwijning Hasselt

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Hasselt, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Hasselt zijn op zoek naar Sigrid Dormaels, een kapster uit Hasselt, die sinds 14 februari 2008 wordt vermist. Sigrid Dormaels stond op dat ogenblik ingeschreven in Hasselt maar verbleef bij een vriend in Olmen, deelgemeente van Balen. Op valentijnsdag 2008 heeft ze daar haar koffers gepakt en werd nooit meer teruggezien. Getuigen zeggen dat ze mogelijk werd opgehaald door iemand met een camionette.

Mevrouw Dormaels verhuisde ook al haar kleine huisdieren, zoals haar honden, een Engelse bulldog en een soort Malteser, haar kat, een fret, een hamster en enkele kooien met zebravinken en parkieten. Dit kan zeker zijn opgevallen bij het vertrek maar ook bij haar aankomst in haar nieuwe verblijfplaats. Elke tip, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Sigrid Dormaels is nu 38 jaar oud. Ze heeft lang donkerbruin haar tot op de schouders en bruine ogen. Ze heeft een gebruinde huid en verscheidene tattoeages. Enkele chinese tekens in haar hals (rechts) springen in het oog.

Hebt u Mevrouw Dormaels nog gezien sinds 14 februari 2008 of weet u waar de vermiste vrouw verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de speurders.

Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119 en via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie www.politie.be in de rubriek « vermist ».