Reconstructie Overval Bloemendaal

18/03/2010 - 00:00

De speurders zijn in ons land op zoek naar een man en een vrouw in het kader van een gerechtelijk dossier van poging tot moord in Nederland.

Op 28 april 2008 werd een Nederlands gezin uit Bloemendaal overvallen in hun woning door twee gemaskerde daders. De slachtoffers werden zwaar mishandeld en ook beschoten. De daders stalen dure sieraden en de bankkaarten. De pincode werd onder bedreiging meegegeven.

Met 1 bankkaart hebben de daders verschillende keren geld afgehaald, waarbij één man telkens werd gefilmd door de bewakingscamera’s.
Uit het gerechtelijk onderzoek blijkt dat het zou gaan om de klusjesman van het overvallen gezin, de genaamde “Alex Kwame Fuachie”. Hij was in het gezelschap van zijn vriendin Evelyn. Ook zij heeft met de bankkaart geld afgehaald.

Hebt u inlichtingen over deze zaak of weet u waar Alex Kwame Fuachie en/of zijn vriendin Evelyn verblijven, aarzel dan niet om contact op te nemen met de speurders op het het gratis nummer 0800/ 91.119. Discretie wordt verzekerd.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be
Dit bericht staat online op de website van de politie www.politie.be in de rubriek « gezocht »

 

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra