Mijn dochter trekt haar kleren uit

10/07/2012 - 10:35

Dinsdag 10 juli - Jongeren die naakt lopen, het is een nieuwe levensstijl geworden.  Als het van hen afhangt dan koken ze naakt, fietsen ze naakt en gaan ze naakt op café. Dankzij sociale netwerksites hebben ze zich gegroepeerd en informeren ze elkaar waar en wanneer er “naakte” evenementen plaatsvinden. Zon hebben ze er niet voor nodig.

Ze doen het met een boodschap.  Ieder moet namelijk fier zijn op zijn eigen lichaam.  Zonder schroom kleden ze zich uit op een debat of kunsthappening.

Mollie en Alex zijn fervente naaktlopers. Ze doen beiden mee aan de naked bike ride in London, ze koken naakt in groep en plaatsen de foto’s ervan en recepten op internet. 

En dan is er de 18-jarige Molly.  Ze heeft al aan enkele naked bike rides deelgenomen.  Ze tracht haar vrienden te overtuigen, maar het is vooral haar moeder die ertegen gekant is.  Ze vindt het maar niets dat haar dochter naakt te bewonderen valt op Facebook.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra