Mama is model, maar geen modelmama

10/10/2012 - 08:00

Woensdag 10 oktober - Alicia Douvall is een Brits glamour model en moeder van de zestienjarige Georgia. Hun leven wordt helemaal overhoop gegooid als Alicia voor de tweede keer moeder wordt.  “Toen mijn moeder me vertelde dat ze zwanger was, dacht ik dat ze een grapje maakte”, vertelt Georgia. “Ik ben nu even oud als toen ze mij kreeg en ik ben vooral bang dat ik zelf ook voor de baby zal moeten zorgen.”

De angst van Georgia blijkt al snel gegrond. Alicia is verslaafd aan plastische chirurgie, en meteen na de geboorte van haar jongste dochter Papaya, wil ze snel naar haar favoriete chirurg in Boston, in de Verenigde Staten. Haar oudste dochter moet spijbelen op school om mee te kunnen gaan, want anders is er niemand om voor de kleine Papaya te zorgen.

De reportage legt de broze relatie bloot tussen een moeder van twee, die eeuwig jong wil blijven en haar dochter van 16, die als tiener al verantwoordelijkheden moet dragen van een volwassene.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra