Is de politie een eerlijke vinder? & Tom Boonen openhartig

03/04/2015 - 17:49

Dinsdag 7 april - Het is al jaren een gekend probleem. Gevonden portefeuilles vol geld gaan verloren bij de politie. Telefacts onderzoekt of die bepaalde zaken nu wel eerlijk verlopen bij de politiekantoren. Telefacts heeft vijftien portefeuilles verdeeld over vijf Vlaamse provincies. De portefeuilles zijn gevuld met geld en allerlei bonnetjes, parkeerbonnetjes. Na een paar dagen gaan we zien of we die portefeuille terugkrijgen. En of alles er nog inzit. Zeker het geld dan.

En Tom Boonen in een openhartig gesprek met Telefacts over gezin en fiets. 2015 moest en zou zijn jaar worden, kersverse papa van een tweeling en goed aan het rijden. Een val in Parijs-Nice betekende het einde van zijn voorjaar. In een intiem gesprek met Telefacts blikt hij nu voor het eerst terug op drie jaren vol pech en vol geluk op de baan en thuis. 

Telefacts, dinsdag om 21.50.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra