Het Carlton, 100 jaar jetset

Donderdag 9 augustus - Het Carlton hotel in Cannes is één van de meest mythische plekken in Europa.  Het hotel vierde pas zijn 100ste verjaardag en is sinds 1946 de plek waar de rich and famous verblijven tijdens het filmfestival.

Geen enkel hotel herbergde ooit zoveel sterren als het  Carlton : Grace Kelly, Prins Rainier van Monaco, Michael Jackson, Sylvester Stallone, Michael Douglas, Sean Connery, ... ze hebben er allen gelogeerd.

Maar deze sterren moeten ook bediend worden.  Wie zijn de mensen die achter de schermen van dit tophotel alles organiseren en regelen voor de groten der aarde.

Voor het eerst praten ze uit de biecht; de chauffeur die erbij was toen Prins Rainier van Monaco, Grace Kelly het hof maakte, de communicatie-verantwoordelijke die wist dat Michael Jackson zich tijdens zijn rentree door een dubbelganger liet vervangen, de kok langs wiens keuken Sylvester Stallone op de vlucht sloeg, en de barmannen die het door Michael Douglas gevraagde drankje niet konden maken.Via deze getuigenissen uit de eerste hand worden de historische geheimen van één van de meest prestigieuze hotels ter wereld prijs gegeven.