Glutenvrij eten: voorbij de hype

05/02/2016 - 17:36

Dinsdag 9 februari - De hype rond glutenvrij eten is al even gaan liggen. Maar de gevolgen van de hype zijn nog nooit zo zichtbaar geweest. Glutenvrije producten liggen overal in de winkelrekken en restaurants serveren glutenvrije soepjes, slaatjes, pasta’s, …. Maar voor wie? Want amper 7000 mensen in België lijden aan coeliakie en hebben een glutenintolerantie. Zij worden ziek van gluten te eten. Maar wie eet er nog allemaal glutenvrij? En waarom? Is glutenvrij echt gezonder? Telefacts zoekt het uit.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017
46min
Wo, 22/11/2017
39min
Wo, 15/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra