Gezocht door interpol, vrij in ons land

17/03/2015 - 19:58

Dinsdag 17 maart - Twee internationaal geseinde criminelen leven al jaren een rustig leventje in ons land. De twee waren vroeger lid van een Wit-Russische bende, maar ze hebben hier toch een verblijfsvergunning gekregen. Intussen hebben ze een gezin en leven ze ongestoord in het Waasland. Ze hoeven zich ook geen zorgen te maken, want ons land levert geen criminelen uit aan Wit-Rusland.

Oleg en Aleksej A staan geseind op de site van Interpol onderzocht VTM-journalist Faroek Ozgunes. Ze worden door Wit-Rusland gezocht voor diefstal in criminele bende en het vervalsen van documenten.

Politiediensten over de hele wereld zoeken hen, maar de twee broers leven al jarenlang ongestoord in het Oost-Vlaamse Tielrode. Ze hebben er een gezin en leven als brave huisvaders.

Volgende maand is Oleg A. tien jaar in ons land. Dan kan hij zelfs de Belgische nationaliteit aanvragen.

Een onthullende reportage, dinsdag om 22.10 in Telefacts.

 

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra