Een dorp zonder vrouwen

07/11/2012 - 08:00

Woensdag 7 november - In Zuidwest Servië, ergens ver afgelegen van de bewoonde wereld wonen de drie broers Dragan, Zoran en Rodoljub. Samen met hun buurman Velimir zijn ze de enige bewoners van het dorp. Ze leven er in moeilijke omstandigheden; geen stromend water, geen luxe, geen wegen en … geen vrouwen. Bovendien slapen de broers allen in dezelfde slaapkamer.

Zoran, de oudste van de drie, droomt van een huwelijk. Het is hem niet gelukt om een Servische vrouw te vinden. Via een vriend hoopt hij nu een Albanese vrouw te strikken. Want in Albanië zou er een tekort aan mannen zijn. Ondanks de moeilijkheden tussen Servië en Albanië, lijkt Albanië voor Zoran de uitgesproken plek om zijn zoektocht te starten. Maar Rodoljub, de jongste van de broers, is er absoluut tegen, want de oorlog tussen de etnische Albanezen en de Serviërs zit nog veel te vers in het geheugen…

Vanavond in Telefacts 360.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra