De ultieme verleidsters

06/09/2012 - 11:15

Woensdag 5 september - Geld, cadeaus en snoepreisjes krijgen en toch niet tussen de lakens duiken, dat is voor een generatie knappe, jonge Britse vrouwen de ultieme kunst van het verleiden.

Danica, Jeanette en Holly bijvoorbeeld lopen rond met de meest exclusieve luxeartikelen en hebben er geen euro of pond zelf voor betaald.  Ze hebben alles gekregen van de steenrijke mannen die elkaar verdringen om met hen gezien te worden: “ Maar één ding is heilig in wat we doen”, zegt Holly: “ No sex”. Althans dat beweren ze.

De economische crisis laat zich ook in Groot-Brittanië hard voelen. Veel jongeren vinden geen job, maar aan de andere kant worden ze wel elke dag verblind door luxegoederen. Wie de looks heeft, maakt kans om er munt uit te slaan. Met een smartphone, een goeie website, en een exclusieve groep Facebookvrienden proberen Danica, Jeanette en Holly zich het leven van een prinses aan te meten. Niet als callgirl, maar als ultieme verleidsters.

 

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra