De Sarkozy's privé

11/03/2014 - 22:57

Woensdag 12 maart - Eind vorige week kwamen de Franse ex-president Nicholas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni nog in het oog van een persstorm terecht. De twee zouden zich in privégesprekken minachtend en snobistisch hebben uitgelaten over hun  geld, het Franse volk en tal van andere zaken. 

Woensdag brengt Telefacts Laat een unieke reportage over het privéleven van de Sarkozy’s. Gefilmd in de privévertrekken van het Elysée, achter de schermen bij belangrijke politieke optredens en tot in de privéjet van de president toe.  

Nicholas Sarkozy die in zijn badjas door het huis kuiert en de baby knuffelt, Carla Bruni die koffie zet  wat op haar gitaar tokkelt en zingt voor haar man. “Tu est belle!”, prevelt hij. Nicholas Sarkozy, die toch een beetje te boek staat als een driftkikker die mensen durft uitschelden in het openbaar, toont zich nu van zijn minzame kant. De politicus als huisvader. Zij, Carla Bruni, is dan weer de sterke vrouw achter de president,  een ex-model met eigen mening maar toch immer in dienst van haar echtgenoot. Wekenlang hebben de camera’s de Sarkozy’s gefilmd in de aanloop naar de laatste Franse presidentsverkiezingen. Wellicht wilden Nicholas en Carla de camera’s gebruiken als ultiem charmeoffensief naar het grote publiek. Sarkozy verloor de presidentsverkiezing, maar het heeft wel een bijzondere reportage opgeleverd.

De keuze van Cathérine, woensdag in Telefacts Laat, om 22.35 bij VTM.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra