Een blik achter de schermen van Wauters vs. Waes

14/03/2014 - 17:52

Vanavond kennen we eindelijk het antwoord op de vraag: Wie wint er Wauters vs. Waes? Telefacts zocht Koen en Tom op voor een gesprek, waarin ze vrijuit praten over hun goede en slechte momenten tijdens het programma, de rivaliteit, hun imago en hun vriendschap. Telefacts toont ook unieke beelden die de kijker nog niet zag: scènes die de uitzending niet hebben gehaald, onverwachte momenten én de grappige allereerste ontmoeting tussen Koen en Tom over het programma.

Wauters vs. Waes leeft duidelijk in Vlaanderen: het programma had wekelijks ruim 1,5 tot 2 miljoen kijkers. Voor Koen en Tom was het alvast een heel intense samenwerking. Zo vertelt Tom: “Ik ben nog nooit zó betrokken geweest bij een programma als bij Wauters vs. Waes”. Idem voor Koen, die al ruim 20 jaar meedraait op het hoogste niveau: “Ik was soms al 3 dagen thuis, als mijn vrouw zei: schat, ik heb je al een week moeten missen en nu je thuis bent, ben je er eigenlijk nog niet. Kan je nu alstublieft eens ‘landen’? Onvoorstelbaar hoe het ons heeft opgeslorpt”.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra