Bart De Wever

01/09/2010 - 21:48

"Het is erg pijnlijk als uw dochtertje van drie laat weten dat ze een andere papa wil. Een papa die niet altijd in Brussel zit" zucht Bart De Wever.

De kopman van de NV-A is even moegestreden. Dagen en weken onderhandelen eisen zo hun tol.

De gesprekken met de Franstaligen zitten muurvast. Het wantrouwen tussen de partijen is groot. En het begon allemaal zo mooi.

Meer dan 80 dagen geleden volgde Telefacts Bart De Wever bij de klinkende overwinning van zijn partij. De NV-A had met haar programma een groot deel van Vlaanderen overtuigd. Nu was het aan Bart om dat programma ook waar te maken.

Vandaag praat reporter Tim Verheyden opnieuw met De Wever. Over de onderhandelingen maar vooral over wat dat doet met een mens en zijn familie. Een intiem gesprek met de kopman van de Vlaamse politiek.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra