Pippa

27/07/2011 - 11:15

Sinds het huwelijk van Kate Middleton met Prins William, op 29 april, werd haar jongere zus Pippa plots even beroemd als Kate zelf. Wereldwijd waren de ogen niet enkel gericht op Kate, maar ook op haar zus. “Dat was een uiterst tactische zet van moeder Carole. Mevrouw Middleton wil niet liever dan dat al haar kinderen iemand van adel huwen”, menen royalty-watchers.

Pippa is 22 , en zij en Kate zijn twee handen op een buik. “Pippa is de enige die in het prille begin afwist van de relatie tussen Kate en William. Zij was degene aan wie Kate haar geheimpjes vertelde “ Maar Pippa heeft haar mond nooit voorbij gepraat. Tot op vandaag heeft de wereld Pippa enkel mogen zien, maar nog nooit mogen horen. Het lijkt erop alsof er bewust een mysterie rond het meisje wordt opgehangen. Wie is Pippa Middleton? In Telefacts Zomer krijgt de kijker een beetje toegang tot het mysterie…

 

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra