Mijn moeder is een glamourmodel

“Mijn naam is Georgia Howse, ik ben 14 jaar oud. Later wil ik graag architect worden of misschien actrice…maar mijn moeder wil dat ik een glamour model wordt.”

De puberteit is vaak al moeilijk genoeg voor tieners maar als je moeder je een borstvergroting cadeau wil schenken en een carriere als blootmodel dan is elke dag een kleine strijd.

Alicia Duvall is de moeder van Georgia. Ze is ook een bekend glamourmodel en verslaafd aan plastische chirurgie. Ze heeft al 15 borstoperaties en bijna 100 andere ingrepen achter de rug.

Moederlief wil niets liever dan dat haar dochter Georgia in haar voetsporen treedt. Een borstvergroting is een goed begin vindt ze: “Britney Spears had een ‘boob job’ toen ze 16 was. Georgia heeft nog twee jaar en dan is het tijd voor een borstvergroting. Zo ben je de competitie voor. Zeker als je ook topless wil poseren. Niet alle meisjes willen dat.”

Maar Georgia is een erg nuchtere meid en ze is niet van plan om haar moeder zomaar haar zin te geven. Ze maakt zich zorgen om haar moeder die alweer een nieuwe schoonheidsoperatie wil.

We volgen Alicia en Georgia in Londen waar ze wonen en op hun trip naar Los Angeles. Hoewel moeder en dochter het goed met elkaar kunnen vinden botst het ook vaak. Het wordt Alicia steeds duidelijker dat haar dochter haar eigen weg zal opgaan. “Georgia zou zo een mooi model kunnen zijn. Maar ze verkiest biologie en Macbeth. Ze is zo saai. Het is moeilijk te geloven dat ze mijn dochter is”.