Katvrouwen

05/08/2011 - 12:00

Margot, Sigi en Jenny hebben één ding gemeenschappelijk. Ze zijn dol op katten. En dat mag je letterlijk nemen. Hun leven staat in het teken van poezen. Jenny heeft er 16, Diana maar liefst 123.

 

„Hoe is het zover kunnen komen? Ik heb er geen idee van. Het begon met een katje dat ik wou redden. En nu zijn het er 123.“ zucht Diana. In de kasten, onder het bed, in de badkuip, overal zitten er katten. Maar Diana kan het niet helpen. Als ze een katje in nood ziet wil ze het opvangen.

 

Jenny is 35, ze heeft geen kinderen en is nog steeds single. Haar katten zijn een manier om de eenzaamheid te overwinnen. „Ik ben echt wel een goeie vangst. Maar blijkbaar ben ik de enige die dat denkt. Gelukkig heb ik mijn katten nog.“

 

3 opmerkelijke dames en hun onvoorwaardelijke liefde voor katten.

 

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra