5-sterren honden

03/08/2011 - 12:00

John en Jia behandelen hun hond Mochie als hun eigen kind. Het koppel is jong, hondengek, én extreem rijk.  Jia: “Ik ken de waarde van geld niet. Ik leef rijkelijk. Dat heb ik altijd al gedaan. Ik kom uit een zeer rijke familie en wat ik heb, mag mijn hond ook hebben.”  Het jonge koppel heeft geen kinderen om te verwennen, alleen hun hond Mochie. En die krijgt dan ook àlles. Van een dressing vol met desingkleding, tot een gepersonaliseerd kingsize bed. “We voeden haar op als een kind. Voor ons is ze ook een mens, geen hond. “ 

In Amerika lopen op dit ogenblik 80 miljoen honden rond, en de manier waarop die honden worden gehouden, spreekt meer en meer tot de verbeelding. 

Pamela is een vrouw van 43 en heeft drie honden. Ze heeft geen kinderen en heeft beslist om al haar liefde, aan haar honden te geven. “Ik geef toe dat ik mijn honden rot verwen. Ik geef hen alles wat ik zelf graag had gehad, en méér.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017
46min
Wo, 22/11/2017
39min
Wo, 15/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra