De fatale crash en 48 uur in het spoor van Dimitri Vegas & Like Mike

18/10/2013 - 17:44

Dinsdag 22 oktober - DJ’s Dimitri Vegas en Like Mike, twee gewone jongens uit Willebroek, zijn samen met Tomorrowland groot geworden. Sinds afgelopen zaterdag -19 oktober 2013-  staan de broers op de zesde plaats in de top 100 van beste dj’s van de hele wereld. Telefacts zat het hele weekend in hun spoor.

De broers uit Willebroek maken onwaarschijnlijke tijden mee. Het succes van de huis-dj’s van Tomorrowland en Tomorrowworld schiet als een komeet de hoogte in. Overal ter wereld hebben ze honderdduizenden fans. Met privéjets vliegen ze van het ene feest naar het andere. Barcelona, Miami of Los Angeles: waar de twee komen ontploft de boel.

Telefacts volgde de twee tijdens misschien wel het belangrijkste weekend uit hun carrière. Door hun zesde plek in de dj-lijst behoren ze definitief tot het kransje allergrootsten. Net als Tiësto, David Guetta en Armin Van Buren. Teleacts zit 48 uur in het spoor van Dimitri Vegas en Like Mike: van Willebroek tot Israël.

De fatale crash: een reconstructie   

Hun passie werd hun dood. Eén piloot en tien parachutisten overleefden zaterdag een vliegtuigcrash in Temploux niet. Wat een onbezorgde dag moest worden, eindigde in een drama. Telefacts reconstrueert de noodlottige dag en sprak met getuigen van het ongeval én met mensen die de slachtoffers het best kenden.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra

Andere programma's