4 jaar Obama

05/11/2012 - 14:15

Dinsdag 6 november - 4 jaar geleden trad Barack Obama het Witte Huis binnen als 44ste president van de Verenigde Staten. Dit op een moment dat Amerika geconfronteerd werd met alle mogelijke problemen tegelijkertijd. De bankencrisis, de economische crisis, extreme werkeloosheid en 2 oorlogen. Obama was meteen een andere president dan alle anderen: niet alleen de eerste zwarte, maar innemend, begeesterend, losser, toegankelijker. Of was dat alleen maar schijn? Hoe heeft hij het er vanaf gebracht na 4 jaar? Heeft hij echt de ‘verandering’ gebracht die hij predikte en waar zijn kiezers en de rest van de wereld zich aan optrokken?

Telefacts brengt een lange reportage met unieke beelden achter de muren van het Witte Huis en praat met James Traub, politiek analist van de krant The New York Times, en Obama-kenner.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra