Zinloos geweld in Zottegem

24/11/2011 - 13:51

Reconstructie donderdag 24 november - Op 5 juni van dit jaar werd een jonge man het slachtoffer van zinloos geweld. Op klaarlichte dag werd hij belaagd door twee jonge mannen in Zottegem, vlakbij het station.  Het slachtoffer kon gelukkig ontsnappen

Op zondag 5 juni is Jeroen op weg naar de bankautomaat. Toen hij bij de automaat stond werd hij aangevallen door twee jongens …

Beschrijving daders:

1e dader : Hij is 1m75-80 lang en heeft kortgeknipt donker haar. Hij droeg een donkere broek en een donkere lederen jas.

2e dader : Ook hij is 1m75-80 lang en draagt een jeans met stiksels, een trainingsjas met kap en sportschoenen (vermoedelijk Air-Max van Nike). Hij heeft een fijn baardje.

De daders werden door meerdere mensen gezien in de buurt van het station. Herkent u de daders of weet u met welke wagen ze weggevlucht zijn dan kan u de politie contacteren op het nummer 0800/30300.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra