Sergio Herman, Fucking Perfect - deel 1

24/08/2015 - 11:01

Dinsdag 25 augustus - We sluiten het seizoen van Telefacts Zomer af met een special: de Belgische tv-première van ‘Fucking Perfect’, het intieme en heel eerlijke portret  van sterrenchef en tv-persoonlijkheid Sergio Herman. 

De camera’s zijn erbij als Herman de zeer verrassende en de ingrijpende beslissing neem om met zijn beroemde restaurant Oud Sluis te stoppen, op het toppunt van zijn roem.  Sergio kiest voor zichzelf en voor zijn gezin. Minder werk. Maar voor het zover is, zien we hem worstelen met verschillende vragen, onderweg tussen zijn twee restaurants, altijd in de wagen. Hij wil het rustiger aan doen, maar ondertussen weet de kijker beter. Een perfectionist zoals Herman gunt zichzelf nooit rust. 

Nog geen half jaar na de première in de bioscoop krijg je de succesvolle documentaire nu in twee delen op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus.

Sergio Herman, Fucking Perfect – deel 1, dinsdag in Telefacts Zomer.

 

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra