Schoenwinkel overvallen

24/11/2011 - 13:42


Reconstructie donderdag 24 november - In juni van dit jaar werd een schoenenwinkel voor de tweede maal overvallen. De daders zijn een duo dat actief is in Antwerpen. Ze hebben al een tiental winkels overvallen en gebruiken steeds dezelfde techniek.

In het centrum van Deurne, aan de Cauwerlaarlei heeft het slachtoffer al jaren een schoenwinkel. Op de bewakingsbeelden zien we de dader naar de kassa stappen. Toen de daders vluchtten, werden ze nog eens gefilmd. Wat opviel was dat één van de daders een draagtas had over zijn rechterschouder.

De eerste dader, de man met het wapen droeg een witte pet, een hemd onder een gilet met witte boorden en een jeansbroek. Zijn haren zijn opgeschoren in de nek. 

De tweede dader droeg een lichte sweater met kap, een lichte trainingsbroek en sportieve schoenen. Ook hij droeg een pet. 

Deze man heeft kort geknipt zwart haar en leek niet geschoren. Een van de daders droeg nog een opvallende tas.

 

 

Herkent u de daders, gelieve dan contact op te nemen met de politie op het nummer 0800/30 300.

 

 

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra