Ontvoering en verkrachting Turnhout

05/03/2012 - 11:36

Reconstructie donderdag 1 maart - De politie is op zoek naar twee mannen die op oudejaarsnacht een meisje van 19 hebben ontvoerd. Ze werd rond vijf 's morgens op straat vastgegrepen en in een wagen geduwd. Dat gebeurde in de Patriottenstraat in Turnhout. Van daar reden de daders naar een huis, daar hebben ze haar brutaal verkracht. Daarna lieten ze haar gaan, in Nederland, in Waalre, bij Eindhoven.

 

Misschien heeft u die ochtend iets verdacht opgemerkt in Turnhout. Of zijn de daders mogelijk eerder opgemerkt in de Patriottenstraat. Het meisje werd vermoedelijk in Nederland verkracht. Wat opviel in het huis van de daders was de knik in de trap. Er hing binnen ook een wietgeur. Wie meer weer kan bellen op het gekende gratis nummer 0800/30300. E-mailen kan ook, naar opsporingen@politie.be.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra