Keenan Cahill

14/03/2012 - 11:00

Donderdag 15 maart - Keenan Cahill is 17 jaar en een echt internet fenomeen. Op zijn YouTube-kanaal staan video’s met de grootste wereldsterren. Katy Perry, 50 Cent,  David Guetta, allemaal willen ze met hem een video opnemen. De reden is simpel: Keenan is een kei in playbacken. Zijn video’s zijn al 400 miljoen keer bekeken, dat is twee keer zoveel als het YouTube-kanaal van Madonna.

 

“Ik kan het niet verklaren,” zegt 50 Cent, “maar ik vind hem fan-tas-tisch. Dat zo’n jongen zo snel kan lipsyncen… Hij straalt zoveel energie uit, mensen kunnen gewoon niet anders dan naar zijn video’s kijken.”

 

De jongen sleept ook een minder positief verhaal met zich mee: hij heeft een zeldzame stofwisselingsziekte. Daardoor zal Keenan nooit groter worden dan 1 meter 30 en moet hij voortdurend operaties ondergaan. Maar Keenan trekt er zich weinig van aan: als hij niet in het ziekenhuis is, neemt hij video’s op. Maak kennis met de bekendste tiener ter wereld.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra