Geobsedeerd door besparen

04/04/2012 - 16:26

Donderdag 5 april - Judith Wenban vult elke week haar winkelkar en bijna elke week geeft ze er nauwelijks geld aan uit. Haar geheim? Kortingsbonnen! “Ik verzamel er honderden. En daar kan ik tot 70% mee besparen. Of als ik bijvoorbeeld een brood moet kopen, loop ik langs verschillende winkels om prijzen te vergelijken. Al scheelt het maar een paar ‘pence’, het is toch mooi meegenomen”, vertelt Judith. Ook Stephen en Rebekah maken van ‘besparen’ een echte sport. Het koppel gaat trouwen, maar zelfs voor de mooiste dag van hun leven, wordt op elke euro beknibbeld. “We hebben ons bruidsboeket in de supermarkt gekocht: 10 keer goedkoper dan een offerte die we kregen van een bloemist. Het is misschien niet zo mooi, maar het is toch weer wat uitgespaard”.

Maar de kampioen van het obsessief besparen, is toch wel Jonathan. De man is de laatste jaren niet één keer meer naar de slager geweest. Niet omdat hij geen vlees lust, maar omdat Jonathan zijn vlees vindt ... langs de kant van de weg. “Een doodgereden konijn of fazant smaken ook goed, en het is helemaal gratis ...”

Geobsedeerd door besparen, vanavond in Telefacts 360

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017
46min
Wo, 22/11/2017
39min
Wo, 15/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra