Gek van One Direction

Normal
0

21

false
false
false

NL-BE
X-NONE
X-NONE

Dinsdag 27 augustus - ‘Directioners’ heten ze en ze zijn met miljoenen wereldwijd. Hun leeftijd schommelt doorgaans tussen 11 en 16 jaar oud, het zijn meestal meisjes en ze hebben één passie: de 5 jongens van de razend populaire Britse jeugdband ‘One Direction’. Vorige week overrompelden de Vlaamse ‘Directioners ‘ nog het Waasland Shopping Center voor de opening van de pop-up winkel van de band en vanaf woensdag zullen ze naar alle waarschijnlijkheid de bioscoopzalen bestormen voor de nieuwe concertfilm van de band.

In het verleden zijn wel meer ‘boysbands’ populair geweest, maar nooit op zo’n grote schaal als One Direction. Behalve hun muziek en hun looks, ligt de sleutel van het succes in het hele online gegeven. One Direction communiceert constant met zijn fans via Facebook en Twitter. Het geeft de meisjes het gevoel dat ze echt een ‘persoonlijke’ band hebben met  Harry, Louis, Zayn, Liam and Niall.

In Telefacts Zomer volgen we  wereldwijd de ‘echte Directioners’:  op hun slaapkamer, voor de deur van de hotels waar de band logeert en tijdens de concerten. 

Gek van One Direction, dinsdag 27 augustus om 21u40 in Telefacts Zomer.