Extreme verzamelwoede

07/03/2012 - 14:53

Donderdag 8 maart - Als Richard Wallace z’n huis binnen wil, moet hij zich letterlijk een weg banen tussen de rommel. Na wat geklauter geraakt ie dan uiteindelijk in z’n woonkamer. Daar staat -tussen nog meer rommel- 1 zetel waarin Richard slaapt en leeft. De man lijdt aan extreme verzamelwoede  en hij heeft in de laatste 10 jaar niks meer weggegooid.

De rommel is een doorn in het oog van Richards buren. Hij woont in Westcott, in het zuiden van Engeland,  en uitgerekend dit dorpje heeft de ambitie om verkozen te worden tot kleurrijkste gemeente van het land. Alleen maakt Westcott  natuurlijk geen schijn van kans met zo’n dorpsbewoner. Richard is bereid om op te ruimen, alleen moet hij daarvoor zichzelf en z’n verzamelobsessie overwinnen.

Extreme verzamelwoede, vanavond in Telefacts 360    

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra

Andere programma's