Elke Pattyn presenteert Telefacts Zomer

30/05/2012 - 16:22

Vanaf 12 juni tot het einde van de zomervakantie presenteert Elke Pattyn op dinsdag en donderdag het reportagemagazine Telefacts Zomer. De kijker mag zich verwachten aan sterke verhalen uit het buitenland, met een grote variatie aan thema’s en onderwerpen.

Telefacts Zomer start op dinsdag 12 juni het seizoen met het uitzonderlijke relaas van de aanvaring van het cruiseschip Costa Concordia, via uit de eerste hand gefilmde amateurbeelden en getuigenissen. Het moment van de aanvaring, de paniek die uitslaat, de angst, het gebrek aan organisatie en informatie, de onwetendheid, hoe ieder aan zijn lot wordt overgelaten: Nooit eerder werd een drama van deze grootte op zo’n eerlijke manier gefilmd en dit door de passagiers die zelf alles vanop de eerste rij meemaakten. ‘De laatste uren van de Concordia’ is dan ook een uniek verslag geworden van de scheepsramp, die de wereld schokte en aan 32 mensen het leven kostte.

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

41min
Wo, 13/12/2017
43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra