De koninklijke baby

23/07/2013 - 14:27

Dinsdag 23 juli - “It’s a boy”. Dat waren de drie woorden waarmee Groot-Brittannië gisterenavond verlost werd van het maandenlange wachten. Het zoontje van Kate en William, de derde in lijn voor de Britse kroon, was al een media-event voor zijn geboorte en zal vanaf nu moeten leren omgaan met een leven in de schijnwerpers, net als zijn ouders.

‘Telefacts Zomer’ brengt vanavond een speciale uitzending naar aanleiding van de geboorte van de nieuwe kroonprins. In de uitzending vertellen we u het liefdesverhaal van Kate en William: van hun tienerjaren tot aan de geboorte. In de reportage komen Kate en William zelf uitgebreid aan het woord, naast de grootvader Charles en familieleden van de Windsors.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra