Bruid gezocht

05/08/2015 - 10:00

Donderdag 6 augustus - “Ik heb me geregistreerd en begon mails te ontvangen van vrouwen uit Oekraïne. Ik wist niet eens wat Oekraïne was. De vrouwen zijn beeldig. Er waren tien vrouwen die ik echt leuk vond, dus begon ik te schrijven. Ze antwoordden alle tien.”

Erik Ireton is een Amerikaanse vrijgezel op zoek naar een vrouw, en belandt zo op gespecialiseerde websites. Die helpen niet alleen met het plaatsen van advertenties, maar organiseren zelfs liefdesreizen over de hele wereld. Zo helpen ze mannen om in het buitenland een vrouw te vinden. In Amerika zijn de reizen heel populair. Telefacts Zomer reist mee met Erik en 2 Amerikaanse mannen op zoek naar Oekraïense vrouwen. En ontdekt dat er een big business achter schuilt.

Bruid gezocht, donderdag in Telefacts Zomer na Met Vier in Bed.

Ontdek meer over Telefacts

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra