Botox beauties

13/06/2012 - 13:00

Donderdag 14 juni - Plastische chirurgie valt vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Frankrijk alleen telt al meer dan 8000 plastisch chirurgen.  Maar hoever willen mensen gaan om er op hun best uit te zien?

Botox Beauties brengt een ongeziene kijk achter de schermen van de plastische chirurgie.

Catarina is een 20-jarig model. Ze wil een  borstvergroting om haar carrière als lingeriemodel te lanceren. Ze wil van een A naar een C-cup en hoopt dat dit in meer werk zal resulteren. Lylia is een 46-jarige moeder. Ze is op zoek naar de eeuwige jeugd en wil een liposuctie van de maag en een neuscorrectie laten uitvoeren.  Maar momenteel vangt ze bot.  Volgens artsen ziet ze er nog “te goed” uit.  Maar Lylia weet van geen opgeven en zet door.  Zal ze iemand vinden die haar uit haar “lijden” wil verhelpen?  Indien ze in haar opzet slaagt  dan zal dit de vijfde keer zijn dat ze onder het mes gaat.

En dan is er nog Dokter Martin, hij is gespecialiseerd in inspuitingen met botox en hyaluronzuur, bij hem komt er geen mes aan te pas.  Hij tracht zijn product aan zoveel mogelijk potentiële klanten te verkopen en organiseert hiervoor botox parties.  Maar aangezien zulke bijeenkomsten verboden zijn in Frankrijk, zoekt hij zijn heil in Marokko.  Hij ontvangt zijn potentiële klanten in chique hotels en tracht ze via demonstraties te overtuigen.  En dat met succes … .  

Botox Beauties in Telefacts Zomer op donderdag 14 juni

Ontdek meer over Telefacts

Meer video's van Telefacts

43min
Wo, 06/12/2017
41min
Wo, 29/11/2017
46min
Wo, 22/11/2017
39min
Wo, 15/11/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Julie Colpaert leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra