Een nieuw seizoen Tegen De Sterren Op: vanaf 7 januari!

5 jaar Tegen de Sterren Op: dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Deze verjaardagseditie mag het nog meer, nog groter zijn. Een XL-versie van het humoristische tv-feest als het ware. Vanaf 7 januari 2015 hebben Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Ella Leyers, Guga Baúl, Clara Cleymans, Ivan Pecnik, Tine Embrechts, Chris Van Espen en Walter Baele elke woensdagavond om 20.35 heel wat nieuwigheden in petto: drie podia in plaats van één. Nog meer sketches en persiflages voor een live-publiek. Nog meer muziek en cameo’s.

De cast heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft zich verdiept in nieuwe stemmetjes, stopwoorden en tics van vele bekende Vlamingen. Luk Alloo, Willy Naessens, Maggie De Block, Chris Van den Durpel, Otto-Jan Ham, Ian Thomas en op internationaal gebied Hozier, One Direction, Taylor Swift en Shakira: niemand is veilig voor Tegen de Sterren Op.

Maar niet alleen bekende figuren krijgen een Tegen de Sterren Op-jasje aangemeten. Ook heel wat nieuwe tv-programma’s worden ondergedompeld in het imitatiebad. Beste Kijkers, Echte Verhalen: De Buurtpolitie, Dansdate, Familieraad, De Ideale Wereld, De Rechtbank of Alloo bij de Wegpolitie: The Sky is the Limit -Harry & Olga ook, ja- bij Tegen de Sterren Op. En ook de federale regering in de Kamer, waar het er geregeld rumoerig aan toe gaat, krijgt haar kans op rehabilitatie in Tegen De Sterren Op.

Een nieuw seizoen Tegen De Sterren Op, vanaf woensdag 7 januari om 20.35.