Nathalie Meskens is 'Dina Tersago'

13/04/2011 - 17:17

'Dina Tersago' trekt met de cameraploeg van ‘Boer zkt Vrouw’ naar West-Vlaanderen. Vele boeren kwamen de voorbije seizoenen al aan hun trekken, maar in de verre uithoeken van ons land heeft Dina nog enkele eenzame zielen gevonden. Ze verblijdt hen met een bezoekje.

 

Sergio Herman stelt zijn nieuwe kookboek ‘My Sex on Your Plate’ voor in een fel verhitte spot.
 

In afwachting van een regering maken onze nationale politici zich nuttig in ‘Sterren op de Dansvloer’. Bart De Wever, Pieter De Crem en Michel Daerden zetten hun beste beentje voor, achter en opzij en aanhoren het deskundig oordeel van jurylid Anouchka Balsing.

Davy Brocatus waagt zich in de spelarena van ‘Binnen de Minuut’ aan een stoere opdracht.

Barbara Sarafian haalt haar beste Spaans boven om als Belle Perez, haar nieuwe album voor te stellen. Ze steekt enkele bekende popklassiekers in een Spaans jasje, en zichzelf in een kort bloesje.

Rode draad doorheen deze aflevering van ‘Tegen de Sterren Op’ is Lady Gaga’s bezoek aan ons kleine Belgenlandje. Superfan Showbizz Bart is helemaal door het dolle heen en haalt alles uit de kast om zijn grote idool te ontmoeten zodat hij An Lemmens op een spetterende reportage kan trakteren in ‘De Dagshow’. En ondertussen probeert ook Natalia de zonderlinge Amerikaanse wereldster te strikken voor een duet.

Uw gastheer op donderdagavond 14 april is niemand minder dan Tom Boonen.

Ontdek meer over Tegen de Sterren op