Jacques Vermeire speelt nog één keer DDT in 'Tegen de Sterren op'

22/12/2011 - 13:15

De Kampioenen zijn al bijna een jaar werkloos, maar de vrienden vormen nog steeds een hechte bende. Ze  vieren samen Kerstmis en krijgen hoog bezoek wanneer DDT (gastperformer Jacques Vermeire) onverwacht in de kantine staat. Hij heeft een cadeau mee dat De Kampioenen goed kunnen gebruiken: een nieuwe trainer, de vers bij Club Brugge ontslagen Adrie Koster (Walter Baele).

Dina Tersago (Nathalie Meskens) brengt in Diest leven op de boerderij van boer Geert (Chris Van Espen), al weet die zelf nog van niets. Ze wil hem verrassen met een aantal brieven die de redactie van ‘Boer zkt Vrouw’ mocht ontvangen. Maar Geert is niet echt in een romantische bui…

De Babyfluisteraar Derek Ogilvie (Chris Van Espen) is op bezoek bij kindje Jezus. Hij stelt de parenting skills van Maria (Clara Cleymans) en Jozef (Jonas Van Geel) in vraag.

Spaanse ‘lez’ met Belle Perez: wil je op reis naar Spanje maar spreek je geen Spaans? Geen probleem. Belle Perez (Barbara Sarafian) en haar assistent Carlos (Ivan Pecnik) leren je een goed mondje uitgaansslang.

De VRT heeft beslist om de ‘Man Bijt Hond’-rubriek Blind Date opnieuw van stal te halen. Vandaag ontmoet Patrick Van Gompel (Ivan Pecnik) stand-up comedian comedian Alex Agnew (Guga Baul). Twee stoelen en een tafel… Meer is er niet nodig voor een goed gesprek, toch?

Regisseur en bekende Brusselaar Julien Vrebos (Walter Baele) maakt elke week verse soep. Hij toont in ‘1000 zonnen’ hoe hij te werk gaat.

‘Het Journaal’ met Freek Braeckman (Chris Van Espen). Een dolle schutter heeft in de VN tientallen slachtoffers gemaakt. Freek polst bij Greet De Keyser (Walter Baele) in Washington wat er aan de hand is.

En we komen te weten wie de legendarische videobeelden van de torenpoeper heeft gedraaid…

Donderdag 22 december om 20.45

Ontdek meer over Tegen de Sterren op