'Erika Van Tielen' gaat fietsen met 'Tom Boonen'

Op tweede Kerstdag kruipt de cast niet in het pak van de Kerstman, maar van onder andere Sam Gooris, Natalia, Gunter Lamoot, Showbizz Bart, aartsbisschop Léonard, Erika Van Tielen, Tom Boonen, Steven Van Herreweghe, Steph Goossens en Caroline Gennez. Daarna wordt onze lachspieren even rust gegund, maar in het voorjaar staan alweer nieuwe afleveringen van ‘Tegen de Sterren Op’, op het programma.

Naar analogie met de voorbije week, wordt ook aan deze vierde aflevering een actueel thema toegevoegd: Sam Gooris, gespeeld door Chris Van Espen, schuimt het land af met de actie “De Glazen Boterham: Kletskes for life”, omdat iedereen recht heeft op een lekkere pint.

En aartsbisschop Léonard hulde zich in de laatste weken voor Kerstmis in stilzwijgen jegens de media. Showbizz Bart heeft de eer om hem als eerste te interviewen over enkele gevoelige onderwerpen. Een intiem gesprek volgt.
 
Verder brengen  Sam Gooris en Natalia een originele versie van ‘Hallelujah’. Erika Van Tielen maakt een fietstocht met Tom Boonen voor ‘Vlaanderen Vakantieland’. Steven Van Herreweghe ontvangt Steph Goossens alias Cois, de loodgieter uit, ‘Thuis’ in ‘De jaren stillekes’. Tot slot stelt Gunter Lamoot ‘De vraag van vandaag’ aan Caroline Gennez.