Els de Schepper kandidaat in 'The Voice van Vlaanderen'

27/12/2011 - 13:13

Gastacteur op 29 december 2011 is Els De Schepper. Zij kruipt in de huid van Carmen Pfaff, die -nu de Pfaffs gestopt zijn en ze dus een pak meer vrije tijd hebben dan vroeger- het bezoek krijgt van schoonzonen Nicolas (Guga Baul) en Sam (Chris Van Espen). Zij hebben grootse plannen met la mama.

An Lemmens (Nathalie Meskens) verwelkomt de fans van ‘The Voice van Vlaanderen’, de enige talentenjacht waar het uiterlijk niet meespeelt. Juryleden Alex Callier (Jonas Van Geel), Jasper Steverlinck (Walter Baele) en Natalia (Nathalie Meskens) laten het achterste van hun tong zien tijdens de blind auditions.

Fashiongoeroes Trinny (Barbara Sarafian) en Susannah (Nathalie Meskens) zijn op missie in ons land. Ze willen het zelfvertrouwen én de borsten van ons, Vlamingen, een boost geven en alle twijfels wissen die vrouwen hebben over hun lichaam.

Prins Filip (Walter Baele) blikt terug op 2011 in zijn eindejaarstoespraak en Linda De Win (Clara Cleymans) loopt Siegfried Bracke (Ivan Pecnik) en Bart De Wever (Ivan Pecnik) achterna om te polsen hoe het met onze toekomst gesteld is. Maar dan spot ze Herman Van Rompuy (Walter Baele)…

Spaanse ‘lez’ met Belle Perez: ‘Op restaurant’ en ‘bij de dokter’.

Zatte Rita maakt reclame voor Jacky Daniëls en daarna sluit ze -gewapend met micro en glas- de avond muzikaal af.

Donderdag 29 december om 20.45

Ontdek meer over Tegen de Sterren op