Dans mee met Isabelle en de dansers

05/09/2011 - 16:17

Dankzij de Rexona Dance Moves kan je thuis ook zelf leren dansen. Probeer je de bewegingen van enkele dansers uit de afleveringen van 'So You Think You Can Dance' te imiteren dankzij de vertraagde beelden, of krijg je liever privé-les van Isabelle Beernaert, het kan allemaal HIER!

 

Isabelle Beernaert genoot haar professionele opleiding (als danser) aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Tijdens haar opleiding kreeg ze de kans om samen te werken in diverse stukken van nationale en internationale choreografen uit de dans en theaterwereld. Haar specialisatie modern-jazz voltooide ze aan de “Centre internationale de formation professionelle de danse jazz “ te Parijs.

Tegenwoordig is Isabelle Choreografe voor diverse productiehuizen en evenementen zowel in de media - , mode en theater wereld. Artistiek leider van vzw DANZAS (culturele werking) , THE DANCE FACTORY (opleidend danscentrum) en DANCERS ON STAGE (event customizing). Via haar creaties vertelt ze het alledaagse van de mens , het niet voor de hand liggende , de onderliggende emoties , het diepzinnige , de passie die ons doet leven .

 

Hou de 'Rexona Dance Moves'-pagina dus zeker in de gaten, en waag jezelf aan enkele danspassen!

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra