Urine in het zwembad

In de 4de aflevering van ‘Stressvakantie’ reist Tine Van den Brande naar Tenerife, waar ze te maken krijgt met een hotelmanager die het niet zo nauw neemt met de kwaliteit van het eten en de hygiëne van het zwembadwater.

Ongedierte overal
Lore en Jens uit Tielt boeken een all inclusive vakantie in een vier sterrenhotel op Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Ze betalen hiervoor 1.600 euro voor tien dagen. Het hotel is echter totaal onderkomen en overal zit er ongedierte. Lore en Jens hebben last van buikloop en gaan daarom elders eten, waardoor de rekening aardig oploopt. En dat terwijl de tortelduifjes all inclusive betaald hebben. Tine Van den Brande roept de hulp in van een hygiëne-expert en die doet onthutsende vaststellingen.

Geen spa resort
Desiré Naessens belandt in Bulgarije in een hotel dat volgens de uithangborden en de brochures een spa resort is. Maar eenmaal binnen is daar niets van te merken.
Varna ligt aan de de Zwarte Zee in het Oosten van Bulgarije. Daar boekt Lydia uit Genk samen met haar twee kinderen en haar beste vriendin een vier sterrenhotel met een exclusieve spa resort. Omdat Lydia een ongeval aan haar voet heeft gehad, hoopt ze er van de talrijke behandelingen te genieten. Maar er blijkt helemaal geen spa resort te zijn. Bovendien wilde Lydia een hotel op wandelafstand van de zee. Dat stond eveneens in de brochure. De zee is echter meer dan 850 meter van het hotel vandaan, mits honderden trappen. Bijgevolg is Lydia nog nooit tot aan de zee geraakt.

Meer video's van Stressvakantie