Neem de Stressvakantie Winter-coördinaten mee als je op reis gaat!

05/12/2012 - 10:30

TINE EN DESIRE MAKEN ZICH OP VOOR STRESSVAKANTIE WINTER

Neem de stressvakantie winter-coordinaten mee als je op reis gaat!

Of je nu gaat skiën in de bergen, wandelen in de Ardennen of je opwarmen in het zonnige Zuiden: vakantieperikelen kun je missen als kiespijn. Tine Van den Brande en Désiré Naessens staan ook deze winter paraat om Vlaamse reizigers wiens droomvakantie uitgedraaid is in een stressvakantie, alsnog te laten genieten van een prettig verblijf. Inderdaad, Tine en Désiré maken zich op voor de eerste editie van Stressvakantie Winter.

De komende weken en maanden strijken Tine en Désiré neer in de populaire wintersportgebieden en in Zuid-Europa, maar ze helpen ook vakantiegangers in nood in de buurlanden of in eigen land. Wat de locatie ook is, zij doen deze winter alles wat in hun macht ligt om oplossingen uit te werken voor landgenoten, die een allesbehalve zorgeloze vakantie beleven.

Tine en Désiré roepen dan ook op om de Stressvakantie Winter-coördinaten mee te nemen en hen te contacteren wanneer het misloopt op het vakantieadres:

Ontdek meer over Stressvakantie

Nieuwe fragmenten

Stressvakantie programma informatie

Vakantieperikelen kan je missen als kiespijn, zeker na een vol jaar zwoegen. Gelukkig zijn Tine Van den Brande en Désiré Naessens op post om de grootste problemen op te lossen. Voor heel wat gezinnen is de jaarlijkse vakantie het hoogtepunt na 12 maanden hard werken. Ze hebben er voor gespaard, kijken er naar uit en rekenen op een zorgeloze tijd van pure ontspanning. Als je vakantie dan door een vuile kamer, slecht eten, geluidsoverlast, een onveilig balkon of een ander probleem niet wordt wat je er van verwacht, dan krijg je stress. En dat is wel het laatste wat je op vakantie wil. Geen of groen water in het zwembad, kakkerlakken in de hotelkamer, eten waar je ziek van wordt, de reisleiding die geen rekening houdt met je klachten of gewoon helemaal niet aanwezig is: 'Stressvakantie' gaat over (soms kleine) problemen met een grote stressfactor. Maar 'Stressvakantie' streeft vooral naar een happy end en een fijne vakantie voor iedereen.

De missie van Tine en Désiré
Tine Van den Brande en Désiré Naessens trekken - elk afzonderlijk - langs de populaire vakantiebestemmingen met een duidelijke missie: zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat Vlaamse toeristen wier droomvakantie een stressvakantie is geworden terug zorgeloos kunnen genieten en alsnog een prettige tijd kunnen beleven.

Zoals gezegd: kleine problemen kunnen je vakantiegevoel als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Bijvoorbeeld als je geen drie- maar een tweepersoonskamer krijgt zodat papa, mama en tienerdochter samen in één groot bed moeten slapen. Désiré bekijkt hoe hij het gezin aan een betere kamer kan helpen. Maar het kan ook veel erger: je huurt een villa en die blijkt niet te bestaan. Of de verhuurder van een ander vakantiehuis gaat aan de haal met je voorschot, maar laat je niet binnen in het huis. Tine gaat op zoek naar de verantwoordelijken. 'Stressvakantie' is een programma dat voor Vlamingen op vakantie een oplossing probeert te vinden voor de kleine en grote frustraties die hun vakantie dreigen te verpesten.

 

Extra